Iedereen kampioen op een veilig BK

De renners malen hun laatste voorbereidingskilometers, de organisatie plaatst de laatste dranghekkens langs het parcours en de ploegleiders werken de laatste details af van hun tactiek. Waregem is er klaar voor. Zondag is ’t zover. ’t Is koers, ’t is feest!

We verwelkomen je graag langs het parcours en duimen alvast voor een spannende koers met een mooie winnaar, zowel bij de dames als bij de heren. Om de organisatie veilig en vlot te laten verlopen, vragen we je om de geldende regels te volgen.

  • Het mondmasker moet steeds worden gedragen langs het parcours.
  • Respecteer de coronamaatregelen. Afstand houden met andere bubbels is de boodschap.
  • Kruis het parcours enkel aan de voorziene doorsteken.

Woon je niet in de buurt? De trein zet je af tot aan het parcours. Het station van Waregem ligt pal in het centrum van de koers.

Mis niets van de koers. In de lokale horeca mis je niets van de wedstrijd en volg je alles coronaproof.