Vanomobil Camper Village

De Vanomobil Camper Village

Het BK Wielrennen Waregem komt met een primeur! Voor de eerste keer ooit wordt er op het BK een Camper Village georganiseerd waar alle wielerliefhebbers die met de motorhome komen, kunnen overnachten. Vanomobil zet als hoofdsponsor zijn schouders onder dit initiatief en neemt de volledige inrichting en organisatie van de camperplaats voor zijn rekening. De Vanomobil Camper Village is open van vrijdag 18 juni tot en met zondag 20 juni 2021 en is gelegen op een uiterst unieke locatie langs het parcours van het BK. De bezoekers kunnen genieten van maar liefst 8 passages van de renners: 4x de dames en 4x de heren tijdens de finalerondes.

Wat mag je verwachten op de Vanomobil Camper Village?

Op de Vanomobil Camper Village is er plaats voor 153 campers. De Camper Village vormt de perfecte uitvalsbasis om het parcours te verkennen op eigen initiatief of aan de hand van zullen er uitgestippelde wandel/fietsroutes en fotozoektochten vanaf de parking zijn.

Tijdens de koerse kunnen de supporters de renners aanmoedigen van op de supporterszone langs het parcours. Bovendien genieten de gasten ook van een groot scherm waarop de koerse gevolgd kan worden.

Op zaterdagavond wordt er een take-away barbecue voorzien en op zondag ochtend een take-away ontbijt. Liefhebbers moeten wel op voorhand reserveren. Op zondag zal er ook een foodtruck aanwezig zijn waarvoor je niet op voorhand moet bestellen. Afhankelijk van de coronasituatie kan er nog een aanvulling komen op deze eet- en drankgelegenheden.

 

Belangrijk om te weten voor de motorhome eigenaars is dat er geen 220V en sanitair aanwezig zal zijn op de camperplaats. Er kunnen ook geen plaatsen gereserveerd, gekozen of vrij gehouden worden. Er zal security aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden. Het is immers belangrijk dat de Vanomobil Camper Village in alle veiligheid verloopt, algemeen maar ook coronagewijs. Daarom vraagt Vanomobil aan de bezoekers om zich aan alle aangegeven richtlijnen te houden die op dat moment van kracht zijn.

 

Bijdrages

Vanomobil organiseert de Camper Village puur uit liefde voor de koerse. Daarom schenken ze alle winst die door dit evenement wordt gemaakt integraal aan de VZW Parkili. Parkili.be wil het welzijn verbeteren van mensen met Parkinson, brengt hen in beweging, zet in op meer begrip en zamelt fondsen in voor onderzoek naar beter behandeling.

 

Reserveer hier jouw plekje op de Vanomobil Camper Village.

Alle praktische info over de Vanomobil Camper Village vind je op hun website www.vanomobil.be