Van Thuyne

Van Thuyne

Het bedrijf staat bekend als een betrouwbare partner in breedplaatvloeren (predallen), gewelven, prefabbetonbalken en kolommen. Zaakvoerder Tom Eeckhout van het Waregems bedrijf Van Thuyne beantwoordde enkel inleidende vragen in aanloop naar het Bk Waregem.

Hebt u een persoonlijke link met het wielrennen?

“Ikzelf ben de broer van Niko Eeckhout BK 2006. Nico koerste van 1992 tot 2013 en werd onder andere Belgisch Kampioen in 2006 te Antwerpen. Daarnaast won hij tweemaal Dwars door Vlaanderen en maar liefst vier keer de GP Rik van Steenbergen. Momenteel heel wat linken met het BK Waregem en het Belgisch Kampioenschap in het algemeen.”

 

Heeft het bedrijf een link met het wielrennen?

“Het bedrijf heeft geen rechtstreekse link met het wielrennen. Wij zijn wel al heel wat jaren partner van SV Zulte Waregem.”

 

Hebt u een favoriet fietsmoment en wanneer?

“Ik geniet van de voorjaarsklassiekers en maak hiervan telkens mijn fiets moment van. Net zoals heel wat Belgen volg ik steeds de finale via de live tv-uitzendingen en des te meer tijdens deze corona-pandemie.”

 

Als u denkt aan wielrennen, denkt u aan… (vul aan)

“De ontlading van een renner bij een overwinning na een strijd van enkele uren. Het is voor mij heel erg tekenend omdat op zo’n moment heel wat in die uitbarsting zit. Als broer van een profrenner maakte ik van dichtbij mee wat een renner hiervoor allemaal moest doen. ”

 

Wie is u favoriet voor het BK Waregem?

Gianni Vermeersch

 

Waarom is het voor u belangrijk om partner te zijn van het BK Waregem?

“Als Waregems bedrijf die klanten heeft over gans Belgie is het voor ons een simpele klik om aanwezig te zijn op het bk. Het BK Waregem is voor ons dan ook een opportuniteit om onze klanten samen te brengen.”

 

Wat is u mooiste fietsroute die u laatst gereden hebt?

Dat was de Marmotte in Frankrijk.

(De rit, die in totaal 174 km lang is en 5000 hoogtemeters telt, gaat over vier cols, waarvan er drie in de Tour als buitencategorie bestempeld worden. Aan de start in Le Bourg-d’Oisans staan jaarlijks 5000 tot 7000 deelnemers.)

 

Tom Eeckhout