Safety Jogger

Safety Jogger

 

 

 

 

 

 

 

Hebt u een persoonlijke link met het wielrennen?

Ik heb altijd van kindsbeen af de koers gevolgd. Dit meestal op televisie maar ook langs de weg wanneer de gelegenheid zich voordeed. Op die manier zit mijn liefde voor het wielrennen eigelijk ingebakken.

 

Heeft het bedrijf een link met het wielrennen?

Veiligheid en “solutions for every workplace”

 

Hebt u een favoriet fietsmoment en wanneer?

Dat is voor mij de Ronde van Vlaanderen in 1999. In die Ronde werd de overwinning beslist in een koningsprint tussen Van Petegem – Vandenbroucke – Museeuw. Van Petegem wint uiteindelijk deze editie, met spanning tot op de meet.

 

 

Als u denkt aan wielrennen, denkt u aan… (vul aan)

Dan denk ik aan het woord heroïsch. Ik vind het prachtig om de strijd te zien in de finale tussen de renners. Vandaar ook de keuze voor mij mooiste moment.

 

Wie is u favoriet voor het BK Waregem?

Van Aert

 

Waarom is het voor u belangrijk om partner te zijn van het BK Waregem?

Wij dragen als Safety Jogger veiligheid hoog in het vaandel en daar staan onze schoenen ook voor. Onze slagzin is solutions for every workplace. Dat veiligheid ook een grote rol speelt in het wielrennen was voor ons een ideale opportuniteit om partner te worden van het BK Waregem.

 

Wat is u mooiste fietsroute die u laatst gereden hebt?

Dan denk ik meteen aan een stuk Vlaamse Ardennen. Daarin liggen in mijn hoofd dan de Lippenhovestraat, Paddestraat, Molenberg, Leberg, Berendries, … De perfecte ingrediënten voor een mooie fietsrit in het weekend.

 

Tom Gybels Director Manager