DL Chemicals

DL Chemicals

Bedrijf

Met de focus steeds duidelijk en exclusief gericht op de professionele markt, groeide DL Chemicals uit tot een succesvol nationaal en wereldwijd producent van voegkitten en lijmen. Het bedrijf werd gesticht in 1936 en is al drie generaties lang een familiebedrijf.

Al meer dan 80 jaar worden enkel producten van een hoog en constant kwaliteitsniveau geproduceerd voor de professionele gebruiker. In deze tijd werd een uitstekende knowhow opgebouwd. Wij bieden bovendien meer dan verkopen alleen. Het technical support team staat altijd ten dienste van de klant. Zo bouwen wij elke dag aan een hecht partnerschap met onze klanten.

DL Chemicals biedt een volledig gamma siliconen, MS-polymeren en hybride kitten, acrylaatkitten, PU-kitten, PU-schuimen, lijmen… aan. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid gamma nevenproducten. Ook voor de ontwikkeling van uw eigen huismerk en producten op maat zijn wij de ideale partner.

 

Hebt u een persoonlijke link met het wielrennen?

“Zelf maak ik regelmatig een fietstocht. In het weekend vind ik het meest tijd om een fietstocht te maken. Ik kan heel erg genieten van een fietstocht.”

 

Heeft het bedrijf een link met het wielrennen?

“Met DL Chemicals sponsoren wij al enkele jaren een wielerploeg. Deze wielerploeg bestaat vooral uit Elite zonder Contract renners. Vorig jaar behaalden we met hun enkele overwinningen.”

 

Hebt u een favoriet fietsmoment en wanneer?

“In het weekend vind ik meestal de tijd om een fietstocht te maken. Ik maak hier dan ook uitgebreid gebruik van.”

 

Als u denkt aan wielrennen, denkt u aan… (vul aan)

“Het eerst waaraan ik denk zijn grote wielerwedstrijden zoals de klassiekers, tour de France, WK, enz. Ik had het geluk om al enkele grote wedstrijden bij te wonen.”

 

Wie is u favoriet voor het BK Waregem?

“Wout van Aert”

 

Waarom is het voor u belangrijk om partner te zijn van het BK Waregem?

“Voor ons is het een manier om te winnen aan naamsbekendheid. Daarnaast is het een manier om onze klantenrelaties te onderhouden.”

 

Wat is u mooiste fietsroute die u laatst gereden hebt?

“Ik rij meestal in de regio wanneer ik een fietstocht doe. Mijn routes gaan richting de Vlaamse Ardennen en de gemeentes daarrond.”

Philippe Detaellenaere