Vanomobil

Vanomobil

(Intro over het bedrijf)

Wil je weten waarom meer dan 5000 motorhome eigenaars en 15000 motorhome huurders kozen en blijven kiezen voor Vanomobil? Je vindt altijd wel een Vanomobil klant in je buurt, vraag hem gerust naar zijn ervaring met ons. Als je bij ons een motorhome koopt of huurt, word je een deel van onze grote Vanomobil familie. En voor onze familie gaan wij door het vuur.

Bij ons ben je geen nummer. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak, want wij zijn per slot van rekening verantwoordelijk voor jouw vakantie. En die verantwoordelijkheid nemen we heel serieus. Vanomobil bezorgt je niet zomaar een motorhome, nee, wij bezorgen je jouw droomreis! Geef ons een kans, we zullen je niet teleurstellen.

 

Ignace Coudron CEO Vanomobil

 

Hebt u een persoonlijke link met het wielrennen?

“Ikzelf ben vooral een fervente mountainbiker. In de zomer durf ik wel al eens mijn baanfiets van stal te halen.”

 

Heeft het bedrijf een link met het wielrennen?

“Vanomobil sponsort al méér dan 15 jaar het VANOMOBIL MTB Cycling team, één van de oudste en grootste Mountainbike teams van het land.”

 

Hebt u een favoriet fietsmoment en wanneer?

Zaterdag is voor mij een sportdag en bijgevolg dus een fietsdag. Zo rij ik van maart tot oktober op donderdag in de vooravond een ritje met het Team van het verkooppunt te Tremelo.

 

Als u denkt aan wielrennen, denkt u aan… (vul aan)

geluk / vriendschap / mooie momenten / gezond

 

Wie is u favoriet voor het BK Waregem?

Tim Merlier

 

Waarom is het voor u belangrijk om partner te zijn van het BK Waregem?

Ik vind het allereerst belangrijk een mooi motorhome dorp te kunnen bouwen zodat onze klanten en de andere fietsliefhebbers met een camper op een comfortabele manier kunnen overnachten. Op die manier zullen zij het BK op een georganiseerde manier kunnen volgen. Daarnaast is het super voor Waregem en de ganse streek dat dergelijke evenementen in onze streek kunnen worden georganiseerd! Dit verdiende al onze steun!

 

Wat is u mooiste fietsroute die u laatst gereden hebt?

In de eerste lockdown deed ik een prachtige rit. Het was schitterend weer en mijn rit ging door de Vlaamse Ardennen van Oudenaarde naar Geraardsbergen en terug.