Iedereen kampioen tijdens BK Waregem 2021

Vanaf maandag 29 maart ziet het kruispunt van de verbindinsweg met de N382 er een beetje anders uit. De traditionele banner is in een Belgisch jasje gestoken en is de start van de campagne richting het BK Waregem 2021.

In het logo herken je een medaille waarbij de 6-voudige W van Waregem tegelijk symbool staat voor de spaken van het wiel. Centraal in de medaille of het wiel wordt de nadruk gelegd op de datum van dit kampioenschap.

De Belgische kampioenen van de vorige editie (Lotte Kopecky en Dries De Bondt) sieren de flanken van de banner. Dit in combinatie met 2 raspaarden en het stadion van SV Zulte Waregem. Er is bewust gekozen om bij dit Belgisch Kampioenschap zowel te focussen op de mannen als de vrouwen.

Ook de slogan ‘Iedereen kampioen’ schittert langs de flanken van de N382. Met de slagzin duidt de organisatie op het feit dat dit BK Waregem één van iedereen en voor iedereen is.

Naast het centrale beeld merken we links de verschillende organiserende partijen op. De andere kant van de reusachtige banner is voorzien voor de hoofdpartners van dit Belgisch Kampioenschap op de weg.

Zoals eerder werd bekendgemaakt zal het Belgisch Kampioenschap in Waregem doorgaan op 20 juni.

Banner BK Waregem 2021