Zin om de juiste weg te tonen?

Op 20 juni komt het Belgisch Kampioenschap wegwielrennen naar Waregem. Naar aanleiding hiervan is er op donderdag 22 april een gratis opleiding voor signaalgevers. Een gediplomeerd lesgever komt hiervoor naar het Regenboogstadion in Waregem. Wie de sessie volgt, krijgt achteraf een certificaat en wordt opgenomen in de databank die organisatoren van wielerwedstrijden kunnen raadplegen. 

Signaalgevers zijn immers onmisbaar bij de organisatie van wielerwedstrijden op de openbare weg. Je staat er in voor de veiligheid van de renners, de toeschouwers en de andere weggebruikers. Ben je tussen de 18 en de 78 jaar oud en heb je zin voor verantwoordelijkheid, dan beschik je alvast over de basisvoorwaarden om signaalgever te worden. Schrijf je zeker in!

Wie de cursus volgt:

  • ontvangt een T-shirt, speciaal ontworpen rond het BK Waregem
  • komt in aanmerking om als signaalgever te worden ingeschakeld in het “team BK-Waregem signaalgevers”. 

Praktisch

  • Donderdag 22 april van 19.30u. tot 21.00u.
  • Vijverlounge Regenboogstadion (Zuiderlaan 17 in Waregem)
  • Kostprijs: gratis
  • Inschrijven via www.waregem.be/opleidingsignaalgever of 056 62 12 11.

Deze opleiding is een initiatief van stad Waregem, Waregem Sport en de organisatie van het BK wielrennen 2021. Met de steun van Cycling Vlaanderen.

Foto door: Loetie Photography
Seingever